Petak, 20 Septembra, 2024
HomeLjepotaPitt i Clooney otkrivaju tajne prijateljstva i karijera u intervjuu za GQ

Pitt i Clooney otkrivaju tajne prijateljstva i karijera u intervjuu za GQ

U najnovijem izdanju magazina GQ, holivudski glumci Brad Pitt i George Clooney pozirali su zajedno, povodom najave filma “Wolfs”. Ova dvojica prijatelja ispričali su detalje o svom dugogodišnjem prijateljstvu i saradnji, dok su se snimali u dvorcu Miraval, fascinantnoj vili u Francuskoj.

Prijateljstvo koje traje decenijama

Intervju je obogaćen nizom fotografija na kojima Pitt i Clooney poziraju u odijelima, s naočalama, dok uživaju u čarima vode. Ova scena dodatno naglašava njihovu bliskost i zajedničke uspomene, dok razgovaraju o podršci koju su pružali jedan drugome kroz teške trenutke.

Dvorac Miraval i njegovi značaji

Dvorac Miraval, gdje su špijunirani, nije samo ambijent za fotografisanje. Ovaj kompleks bio je i mjesto gdje su Pitt i Angelina Jolie izmijenili bračne zavjete 2014. godine. U međuvremenu, ovaj nekretninski posao postao je predmet pravne bitke nakon što je Jolie prodala svoju polovinu 2021. godine.

Važnost prijateljstva

Clooney je istakao koliko je važno održavati kontakte i brinuti se jedni o drugima u vremenima kada život postane komplikovan. On je izjavio: “Stvari se komplikuju, a vi se uvijek trebate uvjeriti da su svi dobro”. Pitt je dodatno pohvalio Clooneya, nazivajući ga osobom koja najbolje razumije situacije i potencijalne poteze u životu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -