Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzKarleuša napada Severinu zbog podrške protestima protiv iskopavanja litija

Karleuša napada Severinu zbog podrške protestima protiv iskopavanja litija

Jelena Karleuša, poznata muzička zvijezda, izrazila je negodovanje zbog podrške Severine na protestima u Beogradu. Ona je na društvenim mrežama kritikovala Severinu, nazivajući je “budalom punom mržnje”. Karleuša smatra da se ne smiju slaviti nasilje i protjerivanje bilo kog naroda, a svoj stav je pojačala oštrom kritikom.

Karleuša o Severininoj podršci protestima

“E, a sad malo o Severini! Pošto vidim da kači snimke protesta u Beogradu, čisto da ovaj narod vidi šta Severina lajkuje. Protjerivanje, ubijanje srpskog naroda ne smije da se slavi”, napisala je Karleuša na Instagramu.

Reakcija Severine na napade

Severina, hrvatska pjevačica, nije se obazirala na napade kolegice. Ovdje se radi o neprestanim sukobima između dvije pjevačice, a nedavne kritike Karleuše dolaze nakon što je Severina podržala usvajanje Rezolucije o genocidu u Srebrenici.

Prošlo sukobljavanje pjevačica

Ranije je Karleuša vrijeđala Severinu zbog njenog stava o obilježavanju Oluje, a Severina joj je uzvratila: “Jedi taj SNS sendvič i ne spominji mi sina više nikad”. Ovo dalje pokazuje napetosti koje postoje između njih i u domaćoj muzičkoj sceni.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -