Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzĐani Ponižen na Zabavi: Mnogi Nisu Stigli Otpjevati

Đani Ponižen na Zabavi: Mnogi Nisu Stigli Otpjevati

Na nedavnoj zabavi koja je okupila mnoge poznate izvođače, Đani je izrazio svoje razočaranje zbog propuštene prilike da otpjeva. Na svom Instagram profilu, Đani je napisao: “Ja dođem u 22 sata i čekam da ispoštujem moje sportiste i moju familiju! Čekam da pjevam, a velike zvijezde od mojih kolega, naravno, održe koncert, a dogovor – svi po par pjesama! Otišao u pet, nisam otpjevao nijednu pjesmu. Izvinjavam se braći i drugovima, nije fer?! Bio tu, ali ponižen”.

Kolege Izvođači o Đaniju

Na ovoj proslavi pjevali su poznati izvođači kao što su Željko Šašić, Nikola Rokvić, Milica Pavlović, Milica Todorović, Tanja Savić, Ina Gardijan i Danica Crnogorčević. Milica Pavlović je izrazila žao što Đani nije imao priliku otpjevati: “Moj nastup je trajao pola sata, baš iz razloga da bi sve kolege mogle da dođu na red. Žao mi je što čujem da Đani nije pjevao na kraju.”

Željko Šašić o Svojim Iskustvima

Željko Šašić je također podržao Đanija, naglašavajući da ni on nije stigao otpjevati: “Meni se nije pjevalo, bez obzira na to što su me zaustavljali. Ali nisam se naljutio, jer sam došao s puta. Došao sam da se latim mikrofona, ali nisam stigao. Đani je nekako u pravu.” Ove izjave ukazuju na opšte nezadovoljstvo među izvođačima što nisu imali priliku pokazati svoj talenat.

Ova situacija otvorila je raspravu o organizaciji takvih događaja i potrebama izvođača da ispoštuju svoju umjetnost i publiku.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -