Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzDženifer Lopez i Ben Aflek: I dalje u napetom odnosu?

Dženifer Lopez i Ben Aflek: I dalje u napetom odnosu?

Odnos između Dženifer Lopez i Bena Afleka gotovo svakodnevno je u žiži javnosti. Iako su glasine o razvodu prisutne, oni se još nisu službeno izjasnili o svom statusu.

Glasine o razvodu i nova kuća

Prema izvoru iz “Dejli mejla”, razvod se čini neizbežnim, a papiri su navodno već potpisani. Ben Aflek se preselio u svoju novu vilu vrednu 20 miliona dolara, dok su njihovi zajednički dom stavili na prodaju.

Posjeta koja budi sumnju

Pored nedavnog preseljenja, Dženifer Lopez je viđena kako dolazi do Aflekove nove kuće u Los Anđelesu. Uoči ovog dolaska, pevačica je ponovo nosila svoj venčani prsten, što je dodatno podstaklo spekulacije o trenutnom stanju njihove veze.

Zajednički trenuci i razdvojenost

U trenutku dok su parovi odvojeni na različitim kontinentima, Dženifer je fotografisana s Aflekovim sinom Semjuelom, kojeg je dobio u braku s Dženifer Garner. Iako su viđeni zajedno, ne zna se tačno za koga su kupovali u tržnom centru Niman Markus.

Rođendan i tišina na društvenim mrežama

Benov rođendan dolazi za samo dva dana, a prethodno odsustvo s Dženiferine rođendanske žurke dodatno naglašava njihovu trenutnu situaciju. Nedostatak Benovih objava na društvenim mrežama dodatno je pojačao glasine o razdvajanju.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -