Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeVijestiRegijaGranična policija Crne Gore oduzela luksuzno vozilo potraživano od Interpola Njemačke

Granična policija Crne Gore oduzela luksuzno vozilo potraživano od Interpola Njemačke

Ulcinj, 11. avgust – Službenici Sektora granične policije, na zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani, zabilježili su značajan incident. Tokom rutinske kontrole, oduzeli su luksuzno putničko motorno vozilo, marke Mercedes-Benz, model AMG SL65. Kako javlja Uprava policije Crne Gore, vozilo se potražuje od strane NCB Interpola Njemačke.

Detalji incidenta

Policijski službenici su provjerili vozača K.M. (47), koji je državljanin Savezne Republike Njemačke. U trenutku kontrole, upravljao je vozilom vrijednim oko 219.000 eura. Provjerom putem policijskih baza podataka, u saradnji s NCB Interpol Podgorica, potvrđeno je da postoji potraga za ovim vozilom.

Dalje postupanje

Uprava policije saopćila je da su službenici Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj prikupili sve potrebne informacije od vozača K.M. Oduzeto vozilo će biti predmet daljih kriminalističkih vještačenja kako bi se utvrdile sve okolnosti povezane s njegovim porijeklom.

Ovaj slučaj naglašava važnost suradnje između policijskih agencija na međunarodnom nivou. Granična policija u Crnoj Gori će nastaviti sa pomnim nadzorom kako bi se osigurala sigurnost građana i sprečilo kretanje vozila koja se potražuju.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -