Petak, 20 Septembra, 2024
HomeHrana i ZdravljeDermi: Inovativna Aplikacija Za Brze Dermatološke Preglede Iz Udobnosti Vašeg Doma

Dermi: Inovativna Aplikacija Za Brze Dermatološke Preglede Iz Udobnosti Vašeg Doma

U današnje vrijeme, briga o zdravlju kože postaje jednostavnija zahvaljujući aplikaciji Dermi. Ova hrvatska inovacija omogućava korisnicima da dobiju dermatološku dijagnozu bez odlaska u ordinaciju.

Kako Dermi Funkcioniše?

Aplikacija nudi jednostavan proces koji se sastoji od nekoliko koraka. Prvo, korisnici biraju problem s kožom i ispunjavaju detaljan upitnik. Na taj način dermatolozi su u mogućnosti bolje odrediti terapiju.

Preporuke na Dohu

Nakon što korisnici dodaju fotografije svojih kožnih problema, dermatolog im se javlja s dijagnozom unutar 24 sata. Plaćanje se vrši samo ako je pregled moguće odraditi putem aplikacije.

Cijene i Paketi

Dermi nudi dva paketa: osnovni za 49 eura, koji uključuje dijagnozu i terapiju, te premium paket za 59 eura, koji dodatno uključuje analizu tipa kože.

Tko Je Stvorio Dermi?

Aplikaciju su razvili studenti Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. Njihova misija je omogućiti pacijentima brži pristup dermatološkim savjetima. Uz pomoć moderne tehnologije, Dermi nastoji smanjiti vrijeme čekanja na preglede.

U suvremenom svijetu, ovo je značajan korak prema poboljšanju zdravstvene usluge. Više ne morate čekati u redovima; dijagnozu možete dobiti iz udobnosti vlastitog doma.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -