Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzPrinc William oduševio obožavatelje novim imidžem s bradom

Princ William oduševio obožavatelje novim imidžem s bradom

Williamov novi izgled izazvao reakcije

Princ William nedavno je na svom Instagram profilu pokazao bradu koju javnost do sada nije imala priliku vidjeti. Ovaj njegov opušteni izgled izazvao je lavinu komentara među pratiteljima britanske kraljevske obitelji.

Oduševljeni komentari obožavatelja

Pratitelji su komentarisali njegov izgled s oduševljenjem. Mnogi su istaknuli kako izgleda sjajno s bradom. “William, molim te, nastavi puštati tu bradu”, jedan je od komentara koji najviše odražava opće oduševljenje.

Društvene mreže preplavili su komentari poput: “Godinama nisam vidio Williama neobrijanog” i “On je stvarno na odmoru”. Ove reakcije pokazuju da su fanovi zaintrigirani njegovim novim izgledom.

Kraljevski status i titula najseksi ćelavog muškarca

Princ William nije samo poznat po svom izgledu, već je i 2021. godine proglašen najseksi ćelavim muškarcem na svijetu. Ova titula dodijeljena mu je na osnovu analize tabloida The Sun, koji su tražili ključne riječi povezane s njegovim imenom.

Prema istraživanju, William se pojavljuje u 17.6 miliona rezultata pretraživanja uz riječ “seksi”. Istraživanje su inicirali stručnjaci iz kirurške skupine Longevita, koja se bavi transplantacijom kose.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -