Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzLuka Bojović poznat kao Lux: Novi „Porsche 911“ kao simbol uspjeha!

Luka Bojović poznat kao Lux: Novi „Porsche 911“ kao simbol uspjeha!

Luka Bojović, popularni jutjuber poznatiji kao Lux, nedavno je podijelio uzbudljivu vijest o svojoj novoj kupovini. Naime, riječ je o luksuznom automobilu marke „Porsche 911“, kojem se radovao godinama.

Snaga snova i emocija

Lux je istakao da je ovaj automobil njegov „auto iz snova“. „Skoro 9 godina sanjam da ću snimati ovaj video. Ovaj put je poseban jer sam kupio svoj ‘dream car’,“ izjavio je. Njegova posvećenost snovima je inspirativna za mnoge mlade ljude koji prate njegov rad.

Od „Range Rover-a“ do „Porsche-a“

Prije ovog luksuznog automobila, Luka je vozio „Range Rover“, koji je poklonio jednom od svojih fanova. Nakon toga, nabavio je „BMW“ džip, a sada je stigao i „Porsche 911“. Ovaj automobil, čija cijena počinje od 136.000 evra, simbolizira njegovu strast prema automobilima i uspjeh koji je postigao u svojoj karijeri.

Emotivni trenuci i porodična podrška

Dugo čekani trenutak kada je „Porsche“ stigao, bio je veoma emotivan za Luku. „Plakao sam kada mi je auto stigao, prisjetio sam se svih uspona i padova. Imao sam divnu priliku da prvu osobu koju sam provozao bude moja majka,“ dodao je.

U istom dahu, podijelio je fotografije na Instagramu, gdje je emotivno izrazio zahvalnost za podršku porodice tokom svojih početaka na Jutjubu. Ovaj trenutak je jasna potvrda njegovog truda i uspjeha.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -