Petak, 20 Septembra, 2024
HomeHrana i ZdravljeCharli XCX otkrila omiljeni parfem u trendu "brat djevojaka"

Charli XCX otkrila omiljeni parfem u trendu “brat djevojaka”

Od trenutka kada je Charli XCX izbacila svoj album “Brat”, nastala je prava eksplozija toksično zelene boje i “brat girl estetike”. Ova estetika privukla je pažnju mnogih djevojaka širom svijeta.

Novo doba samopouzdanja

Brojne žene oduševljene su idejom da ne moraju biti savršene, elegantne i strogo uredne, kao što je to bilo nalagano kroz “vanilla girl “estetiku. Mnoge su otkrile da mogu probuditi partijanericu u sebi i uživati u nesavršenosti života.

Byredo: Čarolija u bočici

U novom video intervjuu za britanski GQ, Charli XCX otkrila je svoje omiljene beauty proizvode. Među njima se posebno ističe parfem Byredo Bibliothèque. Ovaj miris predstavlja ideal za sve cool djevojke koje žele ostati u trendu.

“Ovo mi je trenutno najdraži miris koji sa mnom putuje gdje god krenula,” izjavila je Charli XCX. Bibliothèque sadrži note kože, šljive, vanilije, pačulija, cimeta i ljubičice. Iako nije najpoznatiji parfem, ima svoju vjernu publiku.

Kozmetička torbica Charli XCX

Pored parfema, Charli se obožava maskom za usne korejskog brenda Laneige, kao i sjajilima od borovnice i manga. “Koristim ovo svaki dan, čak se vraćam kući ako ga zaboravim,” dodala je.

Uz to, uživa i u mirisnim svijećama brenda Diptyque koje stvaraju gotički ugođaj.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -