Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzSara Zinaić i Edita Aradinović najavljuju hit leta "BAILE DE GUSLE"

Sara Zinaić i Edita Aradinović najavljuju hit leta “BAILE DE GUSLE”

Bivša finalistkinja druge sezone IDJShow-a, Sara Zinaić, u saradnji sa popularnom pevačicom Editom Aradinović, najavila je novu pesmu. Fanovi su već počeli da prognoziraju da će ova pesma postati hit leta. Sara je nedavno na svom profilu pitala kada žele da čuju njen novi zvuk, ostavljajući fanove uzbuđene.

Datum izlaska nove pesme

Nova pesma nosi naziv „BAILE DE GUSLE“ i zakazana je za 14. avgust. Sara je na svom Tiktok nalogu podelila deo spota, izazivajući oduševljenje među svojim obožavaocima. Mnogi jedva čekaju da pesmu čuju u celosti.

Reakcije fanova

Fanovi su na društvenim mrežama ostavili brojne pozitivne komentare. “Stigao nam je hit leta”, “Ovo smo čekali, biće broj jedan u trendingu”, samo su neki od uzbuđenih komentara. Njihovo oduševljenje dodatno podstiče iščekivanje izlaska pesme.

Popularnost Sare Zinaić

Sara je stekla popularnost u takmičenju IDJShow, gdje je njena pesma „Lolipop“ ubrzo postala hit. Ona je već ranije bila poznata na Tiktoku, posebno zahvaljujući pesmi „Udes“, koja je postala viralna. Tokom takmičenja njena popularnost je dodatno rasla.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -