Petak, 20 Septembra, 2024
HomeLjepotaPepe Jeans lansira novu kolekciju mirisa koja će vas osvojiti

Pepe Jeans lansira novu kolekciju mirisa koja će vas osvojiti

Inovacija u svijetu mirisa

Brend Pepe Jeans, poznat po buntovnom duhu i mladalačkoj energiji, predstavio je novu kolekciju mirisa. Ova kolekcija savršeno oslikava osjećaje i trenutke života. Njihova strast za inovacijama osigurava originalnost i kvalitetu proizvoda.

Ekskluzivni event u Kruškovom Dolu

Nedavno je u Kruškovom Dolu, smještenom u Poljinama kod Sarajeva, održan spektakularan događaj. Gosti su imali priliku uživati u novim mirisima, dok su se opuštali u predivnom ambijentu. Ova večer bila je posvećena slavljenju ljeta i neodoljivih mirisa koje brend nudi.

Addictive linija: Mirisi bez alkohola

Posebnu pažnju privukla je nova linija mirisa – Addictive. Ova linija, dostupna u varijantama za muškarce i žene, donosi nezaboravna mirisna iskustva. Addictive Man impresionira orijentalno-drvenastom kompozicijom, dok Addictive Women nudi cvjetno-voćni spoj.

Ostale popularne linije

Osim Addictive linije, gosti su mogli istražiti i druge popularne mirisne linije – Celebrate, Life is Now i Cocktail. Svaka linija nosi svoju priču, od dinamičnih mirisa inspirisanih noćnim životom Londona do svježih i energičnih nota.

Gdje pronaći Pepe Jeans mirise

Svi mirisi, uključujući novu Addictive liniju, dostupni su u CM i DM drogerijama širom Bosne i Hercegovine. Pronađite svoj savršeni miris ovog ljeta i doživite jedinstvenu avanturu na svakom koraku.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -