Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeHrana i ZdravljeFrtutma KIDS objavljuje svoj novi projekat inspirisan dedom Edom!

Frtutma KIDS objavljuje svoj novi projekat inspirisan dedom Edom!

Frtutma KIDS, popularni muzički sastav, nedavno je najavio poseban projekat. Naime, njihova nova pjesma inspirisana je Dedom Edom, prijateljem njihovog članovi Izudina. Deda Edo je autor svih tekstova za ovaj talentirani bend.

Albumi posvećeni Dedi

Ovaj bend već je poznat po svojim albumima “Edi & Una” i “Raketa”. Prvi album sadrži osam pjesama, dok drugi broji deset. Svi tekstovi koje je napisao Edo donose jedinstven kvalitet muzici i emocionalnoj povezanosti s djecom.

Kreativni tim i produkcija

Edo je bio ključna figura u kreativnom timu projekta, što je dodatno osnažilo povezanost muzike i video sadržaja. Aranžman i snimanje povjereni su talentovanim Arelu Češljaru i Mehi Radooviću, a sva produkcija je realizovana u studiju Hayat Production.

Snimanje s posebnim emocijama

Snimanje pjesme obuhvatilo je tri posebne lokacije značajne za Frtutma KIDS. Prvi dio sniman je u kućnom ambijentu, donoseći toplinu i intimnost između dede i unuka. Ovaj pristup dodatno naglašava emocionalnu povezanost između generacija.

Očekuje se da će ovaj projekat dodatno obogatiti repertuar Frtutma KIDS te osnažiti njihovu misiju povezivanja porodica kroz muziku.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -