Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeVijestiRegijaTragedija u Sjenici: Saobraćajna nesreća odnijela život oca i njegove dvije godine...

Tragedija u Sjenici: Saobraćajna nesreća odnijela život oca i njegove dvije godine stare kćerke

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu ka Sjenici, nastradali su Hasredin Fehratović i njegova dvogodišnja kćerkica. Ova nesretna porodica vraćala se s odmora iz Sarajeva kada je došlo do tragičnog incidenta.

Poginuli otac i najmlađa djevojčica

Hasredin i njegov partner A.F. imali su petero djece. Nažalost, njihova najmlađa kćerka nije ni imala tri godine kada je izgubila život. Kako navodi komšinica, porodica je bila uzor u zajednici, a njihova tragedija je potresla sve.

Sin preživio, ali s velikom traumom

Hasredinov sin izvučen je bez povreda, ali se suočava s teškom psihičkom patnjom. S druge strane, najstarija kćerka nije bila u kolima, već je ostala kod bake. Nažalost, baka, koja ima zdravstvenih problema, još uvijek ne zna pravu istinu o tragediji.

Dženaza i izrazi saučešća

Dženaza poginuloj djevojčici i njenom ocu održana je jučer, a prisutni su bili potreseni prizorima. Djeca su morala podnijeti gubitak, dok se u njihovoj kući čuje neprestan plač, a komšije im pružaju podršku. Svi mole za oporavak majke A.F., koja je zadobila teške povrede.

Ova tragična sudbina ostavlja dubok trag u srcima svih koji su poznavali ovu porodicu. Na nišanu im se ne zaboravlja, a zajednica se okuplja u ovim teškim trenucima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -