Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzEmina Jahović se seli iz Istanbula u novu vilu u Novom Pazaru

Emina Jahović se seli iz Istanbula u novu vilu u Novom Pazaru

Prema saznanjima portala Kurir, popularna pjevačica Emina Jahović donijela je važnu odluku. Ona će veći dio svog vremena provoditi u novoj vili u Novom Pazaru. Ova nekretnina skoro je potpuno završena, a preseljenje iz Istanbula čini se kao logičan korak za pjevačicu.

Nova vila kao refleksija njene muzičke karijere

Emina je dugo razmišljala o preseljenju. Njena muzika i karijera postali su prioriteti, što je dovelo do ovog rješenja. Nova vila, sagrađena za njene sinove i sebe, jedna je od najljepših u tom dijelu Srbije.

Vila inspirisana turskim serijama

Ova nekretnina vrijedna je nekoliko miliona. Dizajnirana je po Emininim željama, a radila je s najboljim arhitektama iz Srbije i Turske. Emina je nedavno naglasila da se vidi u Novom Pazaru, blizu svoje djece.

Rehabilitacija i novi album

Uz novu vilu, Emina je pronašla i odličnog ortopeda u Srbiji. Nakon povreda, rehabilitacija joj je prioritet. Osim toga, rad na novim pjesmama također je u planu. Ova odluka olakšat će joj putovanja i povratak na muzičku scenu.

Život na dvije adrese

Iako će se Emina naseliti u Novom Pazaru, ne planira potpuno napustiti Tursku. Djeca su joj tamo, a ona će živjeti na dvije adrese. To joj omogućava da održi vezu s oba doma.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -