Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeVijestiRegijaTeška saobraćajna nesreća u blizini Sjenice: Tri osobe poginule!

Teška saobraćajna nesreća u blizini Sjenice: Tri osobe poginule!

Na putnom pravcu Sjenica–Prijepolje, sinoć se dogodila teška saobraćajna nesreća. U mjestu Pašino Brdo, tri osobe su smrtno stradale. Ova tragedija je potresla lokalnu zajednicu i izazvala zabrinutost među vozačima.

Suzavac i pozadina nesreće

Prema nezvaničnim informacijama, vozač Mercedesa s registarskim oznakama Sjenica prešao je na suprotnu stranu. Pokušao je preticati kolonu vozila brzinom koja nije bila prilagođena uslovima na putu. U tom trenutku, direktno je udario u Audi koji se vraćao kući iz Sarajeva.

Porodične tragedije

Poginuo je vozač Audija, Hasredin Fehratović (1983), dok su njegovi supruga i djeca prebačeni u bolnicu s teškim povredama. Mlađa kćerka nažalost nije preživjela, dok je starija prebačena u Beograd. Majka se također nalazi u kritičnom stanju.

Hitna pomoć i svjedočanstva

Ekipe hitne pomoći i vatrogasci brzo su stigli na mjesto nesreće kako bi izvukli povrijeđene. Očevici su izjavili da je brzina vozača Mercedesa bila neprilagođena, što je dovelo do tragedije. Policija je odmah započela uviđaj kako bi istražila okolnosti nesreće.

Dženaza poginulim najmilijima bit će klanjana danas u Murovcima. Ova teška saobraćajna nesreća ostavit će dubok trag u srcima svih koji su poznavali žrtve.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -