Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeVijestiSvijetAvionska nesreća u Brazilu: Sreća spasila putnike od tragedije

Avionska nesreća u Brazilu: Sreća spasila putnike od tragedije

Avionska nesreća koja se nedavno dogodila u Brazilu mogla je odnijeti mnogo više života. Sreća i sudbina pomogle su da nekoliko putnika izbjegne katastrofu.

Promjena karata na aerodromu

Jedan od putnika, koji je za G1 televiziju rekao svoju priču, trebao je biti na letu. Nažalost, aerodromski radnici nisu mu dozvolili ukrcavanje zbog kašnjenja. “Rekli su mi da ne mogu ući u avion, jer je prošlo vrijeme ukrcavanja,” objasnio je.

Pogrešan odabir leta

Prema njegovim riječima, bilo je još desetak putnika koji su pogriješili u odabiru leta. Nisu znali da lete s kompanijom Voepass, dok su mislili da će letjeti s Latamom. “Hvala Bogu nismo ušli u taj avion,” dodao je putnik koji je stigao ranije i čekao na aerodromu.

Posvađao se i spasio sebi život

Jedan od putnika koji je propustio let, takođe je podijelio svoju priču. On je došao na aerodrom, ali je primijetio da su letovi Latama zatvoreni. “Posvađao sam se sa zaposlenikom aerodroma. On mi je spasio život,” rekao je.

Ove nevjerojatne priče podvlače koliko sreća može odigrati ključnu ulogu u kriznim situacijama. Ponekad, odluke koje donesemo mogu promijeniti našu sudbinu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -