Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzJustin Bieber šokirao javnost izgledom u Los Angelesu

Justin Bieber šokirao javnost izgledom u Los Angelesu

Tokom posljednjeg javnog pojavljivanja, Justin Bieber je iznenadio svoje obožavatelje neprepoznatljivim izgledom. U Los Angelesu, pjevač je snimljen sa zaraslom bradom i šeširom na glavi, što je izazvalo brojne komentare.

Neobičan stil odijevanja

Oni koji su ga vidjeli, istakli su da je Bieber pokazivao bokserice zbog hlača koje su mu bile spuštene gotovo do koljena. Ovaj neobičan stil odijevanja, koji uključuje široke trenerke i papuče, predstavlja drastičan kontrast modi njegove supruge, Hailey Bieber.

Kritike fanova

Već mjesecima, fanovi prozivaju Justina zbog njegovih modnih izbora. Dok je njegova supruga uvijek dotjerana i stilski usklađena, Justin očito preferira ležerniji i opušteniji izgled. Njegova odjeća često uključuje sandale i kačkete, što dodatno podstiče raspravu među obožavateljima.

Može li se očekivati promjena?

Jedno je sigurno — Justin Bieber je umjetnik koji često izaziva reakcije svojom pojavom. Bilo da se radi o njegovom glazbenom radu ili stilu, uvijek privlači pažnju. Ostaje da se vidi hoće li se pjevač odlučiti za promjenu izgleda ili će nastaviti sa svojim neobičnim modnim izborima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -