Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzSkandal: Reper Desingerica prisiljen napustiti Crnu Goru zbog problema sa papirima

Skandal: Reper Desingerica prisiljen napustiti Crnu Goru zbog problema sa papirima

Desingerica suočen s kaznom

Srbijanski reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, mora napustiti Crnu Goru. Uprava policije privremeno mu je otkazala boravak. Ova odluka potekla je zbog njegovog neurednog statusa boravka i rada.

Nedostatak dozvola

Prema nezvaničnim informacijama, Despić nije imao prijavljeno boravište na crnogorskom primorju. Tijekom ljeta nastupao je gotovo svake večeri, što je dodatno izazvalo kontroverzu.

Kontroverzni nastupi izazivaju kritike

Desingerica je izazvao burne reakcije tokom ovog ljeta. Njegovi nastupi su često vođeni kritikama zbog “promocije pogrešnih vrijednosti”. Nakon jednog od nastupa, potpredsjednica Općine Budva, Jasna Dokić, zatražila je da se zabrani njegov rad u gradu.

Apel za strože kriterije

Dokić je naglasila potrebu za jasnim kriterijima prilikom održavanja događaja. Izjavila je da “neprimjereno ponašanje nikada neće tolerisati”. Iako su se pojavljivali pozivi za zabranu, Desingerica je nastupao svakodnevno, očito bez obzira na pritiske.

Kraj karijere ili novi početak?

Muzička karijera Desingerice, koja je započela 2022. godine, brzo je postigla popularnost. Ipak, trenutna situacija može biti prekretnica za njegov daljnji rad.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -