Petak, 20 Septembra, 2024
HomeShowbizzDunja Jovanić se ponovo suočava s problemima svog ljubimca Bele

Dunja Jovanić se ponovo suočava s problemima svog ljubimca Bele

Influenserka Dunja Jovanić nedavno se javila svojim pratiocima na Instagramu kako bi podelila svoju brigu o novom psu, Beli. Blaženstvo koje je donela njena nova ljubimica, u potpunosti je potisnuto bolešću i nezgodama.

Neugodna iskustva iz prošlosti

Dunja je poznata po svojoj vezi s nekadašnjim psom Bejbi, koji je nedavno preminuo. Ova situacija ju je duboko pogodila i uticala na njen život, te je nekoliko nedelja provela van društvenih mreža.

Nova nada u obliku Bele

Nakon Bejbine smrti, Dunja je kretala u potrage za novim ljubimcem. Iako je isprva bila skepticna prema usvajanju, njen život je obogatio poklon štene pudle, Bela. Izgledalo je da je sve krenulo ka boljem, sve do nedavne neugodnosti.

Životna briga o ljubimcu

Naime, Dunja je nedavno podijelila sa svojim pratiteljima kako je Bela povrijeđena. Prema njenim riječima, pas trenutno pije suplemente, ali postoji mogućnost da će joj biti potrebna operacija.

Dunja je otvoreno pričala o svojim osjećanjima prema ovom teškom trenutku. “Osećam se tjeskobno i ne mogu da spavam, stalno proveravam da li diše”, istakla je ona na svom Instagram storiju.

Ova situacija ponovo budi sjećanja na njenu prošlu vezu s Bejbi, što dodatno otežava trenutnu situaciju. Pratioci su već izrazili podršku i brigu za njenog ljubimca, nadajući se brzom oporavku Bele.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -