Petak, 20 Septembra, 2024
HomeShowbizzNina Badrić otkrila inspiraciju za pjesmu i ljubavne uspomene na Instagramu

Nina Badrić otkrila inspiraciju za pjesmu i ljubavne uspomene na Instagramu

Nina Badrić i njene ljubavne jade

Nina Badrić, popularna pjevačica, na svom Instagram profilu podijelila je emotivni videosnimak. U njemu izvodi svoju pjesmu “Nek’ ti bude kao meni”. U opisu je pjevačica otkrila da je ovu pjesmu napisala davne 2000. godine. Tada je bila još mlada i imala ljubavne jade, koje su poslužile kao inspiracija za mnoge njene hitove.

Šta je Nina napisala?

Nina je u svom postu napisala: “Ovu pjesmu napisala sam davne 2000. godine dok sam još bila mala i imala ljubavne jade. Moram priznati da i danas poneki stih napišem prisjećajući se baš takvog kao ti.” Ove riječi potvrđuju da ljubavne uspomene i dalje imaju snažan utjecaj na njenu muziku.

Hronologija ljubavnog života

Badrić je prvi put javnost osvojila svojom vezom s poduzetnikom Bernardom Krasnićem. Njihov brak započeo je 2006. godine, a trajao je pet godina. Godine 2018. započela je novu vezu sa Tinom Bralom, poduzetnikom iz Livna. Tin je prije nekoliko godina bio ‘tiha patnja’ pjevačice, a njih dvoje su se ponovo spojili nakon njenog razvoda.

Zaključak

Nina Badrić očigledno ne prestaje inspirirati svojim emotivnim pjesmama i ličnim iskustvima. Njena priča o ljubavi i muzici privlači pažnju mnogih fanova.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -