Petak, 20 Septembra, 2024
HomeShowbizzRoditeljica Lana Jurčević podijelila iskustvo nakon nezgode s kćerkom

Roditeljica Lana Jurčević podijelila iskustvo nakon nezgode s kćerkom

Svi roditelji znaju da mališani često mogu biti nepredvidivi. Nedavna nezgoda, koju je doživjela popularna pjevačica Lana Jurčević, ponovno je potvrdila ovu tvrdnju.

Nesreća s kćerkom

Do incidenta je došlo kada je devetomjesečna kći Mayla Lily udarila Lanu šakom u oko. Ovaj trenutak je zabilježen u video snimku koji je pjevačica podijelila sa svojim pratiteljima. U snimku se vidi kako Lana nosi vatu i zavoj, što ukazuje na ozbiljnost situacije.

Reakcija pjevačice

“Ja bih rekla da se ovo može dogoditi samo meni”, izjavila je Lana. “Ipak, mislim da se ovo dogodilo mnogim roditeljima”, dodala je. Lana je opisala svoju kćerku kao “malog zločinca” koji neprestano traži akciju.

Posljedice udarca

Lana je primijetila da joj je oštećena rožnica. Iako su joj drugi govorili da neće biti ništa ozbiljno, ona je znala da situacija nije bezazlena. “Bubnula me šakom u oko u polumraku”, rekla je te dodala da joj je sve još mutno.

Poruka za roditelje

Nakon dva dana, Lana se osjeća mnogo bolje. Ipak, upozorila je roditelje da obrate pažnju na situacije koje uključuju male prste i noktiće djece. “Noktići su jako toksični, posebno u fazi puzanja”, upozorila je.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -