Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeLjepotaBlake Lively oduševila u cvijetnoj haljini na premijeri filma "It Ends With...

Blake Lively oduševila u cvijetnoj haljini na premijeri filma “It Ends With Us”

Američka glumica Blake Lively oduševila je prisutne na premijeri filma “It Ends With Us” u Londonu. Na događaju je nosila predivnu cvijetnu haljinu, koja se savršeno uklopila u njen elegantan stil. Haljina, koja je usko krojena do poda, isticala je njenu figuru uz duboki izrez.

Detalji koji očaravaju

Haljina je bila ukrašena cvijetnim motivima i dodatno je upotpunila upečatljivim crvenim ogrtačem od umjetnog krzna. Ovaj modni izbor dodatno je istakao blistave srebrne štikle, koje su se provirivale ispod poruba haljine. Upečatljive viseće naušnice i talasasta frizura upotpunile su njen izgled.

O radnji filma “It Ends With Us”

Film “It Ends With Us” prati priču o Lily, koju tumači Lively. Lily je vlasnica cvjećare u kompliciranom ljubavnom trouglu. Ona se nalazi između zgodnog neurohirurga Rylea, kojeg igra Justin Baldoni, i njenog srednjoškolskog dečka Atlasa, kojeg tumači Brandon Sklenar.

Inspiracija iza filma

Film je baziran na popularnom ljubavnom romanu Colleen Hoover, koji je objavljen 2016. godine. Ova adaptacija privukla je veliku pažnju publike i ljubitelja knjiga. Premijera je dodatno ojačala interesovanje za film i njegovu radnju.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -