Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzLuka Bojović, poznat kao Lux, dijeli lijepe vijesti dok se oporavlja

Luka Bojović, poznat kao Lux, dijeli lijepe vijesti dok se oporavlja

Popularni jutjuber Luka Bojović, poznatiji kao Lux, nakon nekoliko dana na infuziji dobio je lijepe vesti. Ove vesti podijelio je sa svojim brojnim fanovima.

Luxov boravak u zdravstvenoj ustanovi

Prije tri dana, influenser se obratio pratiocima na Instagramu, obavijestivši ih da će biti “offline”. U objavi je podijelio fotografiju iz zdravstvene ustanove, gdje je primao infuziju.

Osim što je najavio kratak odmor od društvenih mreža, njegovo stanje se nije odmah popravilo. U opisu nedavne fotografije, Lux je označio: “Dan 3”, ukazujući na nastavak liječenja.

Radost i iznenađenje za fanove

U međuvremenu, stigla je i radosna vijest. Lux je odlučio da se počasti novim automobilom jer je svoj stari poklonio jednom od svojih fanova. Iako fanovi nisu znali detalje o novom automobilu, Lux ih je pozvao da pogode koji je model odabrao.

Objavio je fotografiju na kojoj su bili njegovi prethodni automobili, poput BMW-a i Range Rovera. Svaki automobil koji je posjedovao bio je sve skuplji i bolji od prethodnog, stoga fanovi isčekuju nove informacije s nestrpljenjem.

Pohvale i podrška od fanova

Dok fanovi iščekuju više informacija o novom automobilu, šalju mu poruke podrške za brz oporavak. Podsjećamo da je Lux nedavno prošao kroz težak period, uključujući pljačku na Zrću, ali i radost zbog diplomiranja kao ekonomista.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -