Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeLjepotaCazin postaje modni centar s revijom "Mektub – Zapis iz cvjetnog vrta"

Cazin postaje modni centar s revijom “Mektub – Zapis iz cvjetnog vrta”

Revija pod pokroviteljstvom Grada Cazina

U subotu naveče, grad Cazin bio je domaćin značajne modne revije pod pokroviteljstvom Grada Cazina. Ova revija je dio manifestacije “Lito moje medeno”. Topla augustovska noć pružila je idealne uvjete za održavanje događaja koji je privukao mnoge gledatelje.

Kolekcija inspirisana ljepotama BiH

Kolekcija “Mektub – Zapis iz cvjetnog vrta” namijenjena je mladima. Odiše živim bojama i slobodnom formom, spajajući sportski stil s elementima zabave. Motivima cvijeća i ljeta, ova kolekcija inspirisana je prirodnim ljepotama Bosne i Hercegovine.

Lokalni modeli na sceni

Designer Adnan Hajrulahović Haad angažovao je modele iz Cazina za ovu reviju. Gradski trg bio je ukrašen u skladu sa stilom revije, stvarajući savršenu atmosferu. Publika je pratila svaki trenutak s oduševljenjem.

Haadova strast za modom

Uprkos izazovima u modnoj industriji, Haadova strast prema dizajnu donosi svježinu i inovacije. Njegova sposobnost prepoznavanja lokalnih talenata dodatno jača povezanost lokalne zajednice s modom.

Značaj modnih događaja

Haad je istakao važnost ovakvih revija u modnoj industriji. Cazin se, zahvaljujući ovom događaju, na trenutak profilirao kao pravi centar mode.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -