Petak, 20 Septembra, 2024
HomeShowbizzNataša Bekvalac se priprema za jesen: Pomoć od pratitelja i odgovor kćerke...

Nataša Bekvalac se priprema za jesen: Pomoć od pratitelja i odgovor kćerke Hane

Nataša Bekvalac završava sezonu odmora

Pjevačica Nataša Bekvalac odlučila je da se posveti pripremama za jesen. Nakon dugih dana odmora, vrijeme je za povratak na muzičku scenu. Nataša je već neko vrijeme u potrazi za novim pjesmama koje će oduševiti njene obožavatelje.

Pomoć od pratitelja na društvenim mrežama

U posljednjoj objavi, Nataša je zatražila pomoć od svojih pratitelja. Postavila je zanimljivo pitanje: “Da li biste voljeli da više plačete ili igrate uz moju novu muziku?” Ova interakcija pokazuje njenu bliskost s obožavateljima i otvorenost za sugestije.

Kćerka Hana se umešala u razgovor

Među brojnim odgovorima, posebno je privukla pažnju reakcija njene kćerke, Hane Ikodinović. Ona je u komentaru napisala: “Voljela bih da mi pokloniš tu haljinu.” Ovaj simpatičan komentar pokazuje koliko su Nataša i Hana bliske i kako se zabavljaju na društvenim mrežama.

Nataša je postavila pitanje uz video koji prikazuje njen elegantni izgled u bijeloj haljini, što je dodatno izazvalo reakcije njenih obožavatelja i pratitelja. Ovaj interaktivni pristup može donijeti svježinu njenoj novoj muzici i stvoriti dodatno uzbuđenje među njenim fanovima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -