Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzSeverina: Pjevačica koja pomjera granice stila na estradi

Severina: Pjevačica koja pomjera granice stila na estradi

Uloga mode na estradi je ključna za identitet pjevačica. Svaka od njih njeguje svoj stil koji se često prilagođava žanru muzike. Dok izvođači pop muzike obično biraju elegantne i svedene komade, oni koji se bave “modernijom” muzikom preferiraju provokativnije odjevne kombinacije.

Severina kao modna ikona

Međutim, pjevačica Severina se izdvaja iz gomile. Ona neprestano eksperimentira i spaja različite stilove, materijale i boje. Ova jedinstvena kombinacija uvijek zadržava njenu ženstvenost, bez obzira na efektne atrakcije koje odabire.

Unikatna kombinacija na posljednjem nastupu

Na svom nedavnom nastupu, Severina je nosila neobičnu kombinaciju koju bi malo koja žena mogla iznijeti. Satenski korset uparila je sa širokim donjim dijelom trenerke poznatog sportskog brenda. Ova kombinacija spojila je udobnost i eleganciju na izuzetan način.

Nakit koji privlači pažnju

Pored svoje odjeće, Severina se odlučila za glomazne bisere kao dodatak. Ovaj nakit, koji je sinonim prefinjenosti, savršeno je upotpunio njen izgled. Na društvenim mrežama, obožavatelji ne prestaju komentarisati njen modni izbor, čime se još jednom potvrđuje njen status modnog uzora.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -