Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeSportNogometOgnjen Laušević pojačava Željezničar: "Navijači mogu očekivati 300 posto na terenu"

Ognjen Laušević pojačava Željezničar: “Navijači mogu očekivati 300 posto na terenu”

Ognjen Laušević – Novi biser Željezničara

Ognjen Laušević, mladi fudbaler rođen 11. oktobra 2005. godine u Beogradu, svoja iskustva sticao je igrajući za mlađe selekcije Partizana, Voždovca i Teleoptika. Godinu dana ranije, Laušević je ostvario izvanredan učinak postigavši 34 pogotka i time postao najbolji strijelac Prve omladinske lige Beograda.

Uspješan početak s Plavima

Nakon dolaska u Željezničar, Laušević je odmah pokazao svoje kvalitete. U razgovoru je istakao kako se osjeća odlično u najvećem nogometnom klubu u Bosni i Hercegovini. “Osjećaj je odličan nakon dolaska. Zahvaljujem mom pokojnom menadžeru Raši Bebiću na svemu što je uradio za mene”, kazao je Ognjen.

Ambicije i očekivanja

U nastavku razgovora, Laušević je naglasio važnost ekipe i atmosfere unutar kluba. “Probni period je bio težak, ali momci su super. Navijači mogu očekivati borbenog igrača – uvijek 300 posto na terenu,” dodao je. Prva utakmica za njega bila je emotivna, što ga je dodatno motivisalo.

Željezničar nastavlja jačati tim

Laušević je drugo pojačanje Željezničara nakon što su pored njega potpisali i povremenog reprezentativca Sjeverne Makedonije, Martina Mirčevskog. Ova dva pojačanja donose novu nadu za povratak kluba na vrh bosanskog fudbala.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -