Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzTaylor Swift izaziva pravu pomamu: Ulaznice za koncert rasprodane u minutu!

Taylor Swift izaziva pravu pomamu: Ulaznice za koncert rasprodane u minutu!

Velika pop zvijezda Taylor Swift izazvala je izvanrednu potražnju za svojim koncertom, čije su ulaznice rasprodate u nekoliko minuta. Organizatori su, zbog interesovanja, odlučili zakazati tri dodatna termina.

Ogromna potražnja za ulaznicama

Preko 50.000 gledatelja moći će prisustvovati ovom spektaklu, a ulaznice su se kretale od nešto manje od 100 eura do čak 600 eura za VIP mjesta. U rekordnom roku, svi termini su rasprodani, a obožavatelji su ostali oduševljeni ovim novostima.

Trajanje i set lista koncerta

Koncert će trajati preko tri sata i obuhvatit će pjesme sa svih jedanaest Swiftinih albuma. Na turneji “Eras” pjevačica će izvesti ukupno 46 pjesama, što garantira nezaboravan doživljaj za sve prisutne.

Gužve i sigurnosne mjere

Prema najavama, Beč će doživjeti velike gužve kao posljedicu dolaska najveće pop zvijezde današnjice. Slične scene viđene su nedavno u Minhenu, gdje je oko 45.000 ljudi pokušalo prisustvovati koncertu. Lokalna policija je tada bila primorana pojačati mjere sigurnosti zbog ogromne posjećenosti.

Fans i ljubitelji muzike uzbuđeni su zbog ovog događaja, a organizatori se nadaju da će sve proteći u najboljem redu. Očekuje nas nesvakidašnji muzički spektakl!

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -