Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzNaida Bešlagić: Iz borbe s karcinomom u novi život pun sreće

Naida Bešlagić: Iz borbe s karcinomom u novi život pun sreće

Naida Bešlagić, poznata po učešću u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, ostavila je snažan utisak na publiku. Iako nije pobijedila, takmičenje joj je otvorilo mnoga vrata i značajno pomoglo u njenoj karijeri.

Životna borba i postizanje ciljeva

U posljednjih godinu dana, Naida se suočila s najvećim izazovom u svom životu – dijagnozom karcinoma jajnika. Međutim, iz ove neprilike izašla je kao pobjednica. U razgovoru za “Avaz” istakla je kako sada živi život punim plućima sa suprugom i sinovima.

Promjene u prioriteta i razmišljanja

„Osjećam se sretno i ispunjeno. Moji prioriteti su se promijenili“, rekla je Naida. Trenutno se fokusira na rad na sebi, a muzika je, prema njenim riječima, na drugom planu. Iako povremeno pjeva, ne planira nastupe u bliskoj budućnosti.

Podrška porodice i prijatelja

Ova hrabra žena ističe važnost podrške tokom liječenja. “Zdrave misli i podrška porodice bili su ključni”, naglasila je. Suprug joj je bio najveći oslonac, a podrška roditelja, sestara i prijatelja bila je neprocjenjiva.

Poruka za druge žene

Naida planira javno govoriti o važnosti svijesti o zdravlju žena. „Želim pomoći i biti podrška onima koji prolaze kroz slične borbe,” izjavila je. Ona sada vidi život kao priliku za novi početak, gdje želi raditi ono što je čini sretnom.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -