Petak, 20 Septembra, 2024
HomeShowbizzAkili Mekdauel uhapšen zbog ubistva 20-godišnjeg mladića

Akili Mekdauel uhapšen zbog ubistva 20-godišnjeg mladića

Akili Mekdauel, 21-godišnji glumac poznat po ulogama u serijama „Billions“ i „David Makes Man“, uhapšen je zbog ubistva.

Pucnjava na parkingu

Incident se dogodio 20. jula na parkingu stambenog kompleksa, prema izjavi šerifa okruga Harris, Eda Gonzalesa. Radeći na licu mjesta, zamenici šerifa pronašli su Cezara Peraltu sa više prostrelnih rana. Nažalost, Peralta je proglašen mrtvim na licu mjesta, a osumnjičeni su pobegli iz incidenta.

Uhapšen i zadržan u zatvoru

Mekdauel je trenutno u zatvoru okruga Harris u Hjustonu, Teksas, uz kauciju od 400.000 dolara za optužbu za ubistvo. Osim toga, suočava se sa optužbom za krađu vrijednosti između 100 i 750 dolara, za koju mu je kaucija postavljena na 210 dolara.

Reakcije na tragediju

Nadležni nisu otkrili detalje o vezi između Mekdauela i Peralte. Njegov menadžer Džonel Vit opisao je ubistvo kao „nesrećnu situaciju“ i izrazio suosjećanje prema Akiliju i svima pogođenima tragedijom.

Karijera i budućnost

Mekdauel je stekao popularnost kao mladi glumac nakon što je postao poznat u seriji „David Makes Man“. Samo nedjelju dana prije hapšenja, započeo je snimanje filma „Stay With Me“, koji se bavi odrastanjem.

Njegovo naredno saslušanje zakazano je za oktobar, dok će se suđenje za krađu održati kasnije ove sedmice.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -