Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeLjepotaAlma Cooper nova Miss SAD-a: Pobjeda sa snažnom porukom

Alma Cooper nova Miss SAD-a: Pobjeda sa snažnom porukom

Na 73. godišnjoj ceremoniji izbora Miss SAD-a, Alma Cooper iz Michigana osvojila je titulu. Ova vijest dolazi usred kontroverzi nakon ostavke prethodne Miss. Cooper je auditorijumu predstavila snažnu priču o svom porijeklu, ističući da je ona kćerka radnika migranata.

Pobjednica sa inspirativnom pričom

Alma Cooper (22) izjavila je: “Kao ponosna afro-latinoamerička žena i oficir američke vojske, živim američki san.” Ova izjava izazvala je oduševljenje prisutnih. Tokom pitanja i odgovora, pokazala je svoju strast i posvećenost.

Pratilje i njihov doprinos

Miss Kentuckyja, Connor Perry, i Miss Oklahome, Danika Christopherson, osvojišle su titule prve i druge pratilje. Njihova prisutnost dodatno je obogatila takmičenje i pružila podršku Cooper.

Obrazovanje i karijera

Alma Cooper je ne samo Miss SAD-a, već i talentovana data scientist i studentica master studija na Univerzitetu Stanford. Istražuje nesigurnost hrane i pokazuje da ljepota dolazi uz znanje i angažman.

Putujući prema snu

U videoprofilu objavljenom prije izbora, rekla je: “Željela sam da prošetam binom Miss SAD-a još od malena.” Cooper je istakla koliko su joj vještine, zajednica, ljubav i podrška pomogli da postane bolja kandidatkinja.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -