Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzProvala na imanju slavnog para Hanks i Wilson u Los Angelesu

Provala na imanju slavnog para Hanks i Wilson u Los Angelesu

Incident na imanju

U Los Angelesu se dogodila uznemirujuća provala na imanju poznatog para, Toma Hanksa i Rity Wilson. Provalnici su, uprkos alarmnom sistemu, odlučili provaliti u njihov dom. Staklo gostinjske kuće razbijeno je kako bi se ušlo u objekt.

Istražiteljima u potrazi za provalnicima

Prema navodima TMZ-a, incident se dogodio prije nekoliko sedmica. Provalnicima nije uspjelo da uđu u glavnu kuću. Iako se istražuje šta je ukradeno, informacije o ukradenim predmetima još uvijek nisu dostupne. U trenutku provale, par nije bio kod kuće.

Slične situacije u prošlosti

Ova provala dolazi skoro godinu dana nakon što je njihov sin Chet (34) također postao žrtva provale. Tokom incidenta, napao ga je provalnik, ali srećom nije zadobio povrede. Policija još uvijek nije napravila nijedno hapšenje u vezi sa ovim slučajem.

Veza Hanksa i Wilson

Tom Hanks i Rita Wilson upoznali su se 1982. godine tokom snimanja serije “Bosom Buddies”. Njihov odnos počeo je dok se Hanks još uvijek nalazio u braku sa Samanthom Lewes. Par se vjenčao 1988. godine i imaju dvoje djece, uključujući sina Trumana (28) pored Cheta.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -