Petak, 20 Septembra, 2024
HomeShowbizzAnja Bla nakon raskida sa Bakom Prasetom šalje jasne poruke iz Crne...

Anja Bla nakon raskida sa Bakom Prasetom šalje jasne poruke iz Crne Gore

Influencerka Anja Bla je nedavno otputovala na crnogorsko primorje nakon turbulentnog raskida sa popularnim jutjuberom Bakom Prasetom. Njihov raskid nakon četiri godine zabavljanja šokirao je mnoge, a Anjin najnoviji potez dodatno je potvrdio spekulacije o njihovom odnosu.

Raskid koji je iznenadio javnost

Par je naizgled uživao u zajedničkom životu, no iza kamera situacija je bila drugačija. Nakon čudne komunikacije u Bakinom lajvu, njihovi fanovi počeli su sumnjati u njihov odnos. Baka je ubrzo potvrdio da su prekinuli zbog svoje karijere, ističući da se osjeća sputano.

Anja i njen provokativni sadržaj

Anja je na svom putovanju u Crnu Goru svakodnevno aktivna na društvenim mrežama, postavljajući provokativne slike i snimke. Njen najnoviji snimak iz kluba u kom je nastupala Nataša Bekvalac izazvao je burne reakcije. Anja je usnimila trenutak kada Bekvalac izvodi pesmu „Bogata sirotinja“, a mnogi su to protumačili kao poruku upućenu Baki.

Simpatije pratilaca

Ovakav potez Anje naišao je na oduševljenje publike koja je stala na njenu stranu tokom raskida. Mnogi smatraju da je njena reakcija opravdana, s obzirom na to da je Baka izabrao karijeru umjesto ljubavi.

U prethodnim danima, pažnju je privukao i snimak Anje i Breskvice. Njihov zajednički nastup je dodatno rasplamsao spekulacije, posebno s obzirom na bivše veze s reperima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -