Petak, 20 Septembra, 2024
HomeSportNogometBarcelona ponovo nudi 47 miliona eura za Danija Olma

Barcelona ponovo nudi 47 miliona eura za Danija Olma

Fudbalski klub Barcelona je izdao novu ponudu za usluge Danija Olma, vrijednu 47 miliona eura. Ova ponuda uključuje i dodatna tri miliona kroz lako ostvarive bonuse. Barcelona također nudi još 10 miliona eura ako osvoji La Ligu ili Ligu prvaka u narednih šest godina.

Olmo na putu ka Leipzigu

Dani Olmo, španski internacionalac, putuje u Njemačku u pratnji svog menadžera Andyja Bare. Očekuje se da se pojavi na treningu RB Leipziga ovog četvrtka. Međutim, ostaje neizvjesno koliko će dugo ostati u Njemačkoj.

Nepovratni pregovori između Barce i Leipziga

Prema informacijama iz Mundo Deportiva, Leipzig još nije odgovorio na drugu ponudu Barcelone. Razgovori o uslovima plaćanja predstavljaju glavnu prepreku između dva kluba. Čelnici Leipziga su nedavno bili na predsezonskom turneji u Sjedinjenim Američkim Državama, što je dodatno otežalo situaciju.

Olmova namjera je jasna

Španski fudbaler je jasno dao do znanja Leipzigu da želi napustiti klub ovog ljeta. Njemački tim poštuje njegovu odluku, no traže konkretnu sumu za igrača koga smatraju zvijezdom tima. Očekuje se da će pregovori o ovoj operaciji biti okončani u narednim danima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -