Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzZek Efron hospitalizovan nakon nesreće u bazenu na Ibici

Zek Efron hospitalizovan nakon nesreće u bazenu na Ibici

Incident u luksuznom letovalištu

Popularni holivudski glumac Zek Efron doživeo je nesreću u luksuznom letovalištu na Ibici. Prema izveštaju TMZ-a, Efron je hitno hospitalizovan nakon incidenta dok je plivao u bazenu. Nesreća se desila 2. avgusta, a detalji još uvek nisu precizno poznati.

Hitna hospitalizacija

Predstavnik Efrona saopštio je da je zvezda filma “Iron Claw” prebačena u bolnicu kao mera predostrožnosti. Osoblje vile je, kako se navodi, moralo da izvuče Efrona iz bazena. Dobra vest je da nisu zabeležene teže povrede. Efron je pušten iz bolnice u subotu ujutro.

Povrede iz prošlosti

Ovo nije prvi put da je Efron doživeo povredu koja je uzburkala javnost. Pre dve godine, glumac je otkrio da je slomio vilicu nakon pada dok je trčao po kući sa čarapama. Zvezda je ispričala da mu je vilica “visila sa lica” nakon što je pao u granitnu fontanu.

Referenca u filmu

Efron se u svom Netflix filmu “A Family Affair” osvrnuo na ovu povredu i kritike zbog izgleda. Njegov lik diskretno aludira na glasine o plastičnoj operaciji, rekavši da je zapravo imao manju operaciju zbog povrede vilice. Glumac je ispričao kako su se pojavile glasine o njegovom izgledu, uz smeh, govoreći kako su ga nazivali “otac kvadricepsa”.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -