Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeLjepotaSenidah Oduševila Fanove Kaubojskim Mladenkastim Outfitom na Instagramu

Senidah Oduševila Fanove Kaubojskim Mladenkastim Outfitom na Instagramu

Pjevačica u neobičnom izdanju

Senidah je na svom Instagram profilu podijelila snimak koji je odmah privukao pažnju fanova. Naime, pjevačica se pojavila u outfits koji podsjeća na “kaubojsku mladenku”. Stigla je potpuno obučena u bijelo, uključujući bijele kaubojske čizme i šešir koji podsjeća na veo.

Modna senzacija koja oduševljava

Ova neobična kombinacija sastojala se od štrikanog kombinezona, kratke suknjice i dijela tkanine koji je visio iza nje. Senidah je poznata po svom jedinstvenom stilu i hrabrom odabiru modnih kombinacija. Ovaj outfit je savršeno uklopio njenu kreativnost i želju za inovacijama u modi.

Koncert u Beogradu i muzička karijera

Pjevačica je nedavno najavila svoj prvi solistički koncert u Beogradu, koji će se održati krajem ovog mjeseca. Senidah se muzikom počela baviti 2010. godine, kada je objavila pjesmu “Pustinjom”. Postala je poznata kao članica grupe Muff, a hit “Slađana” iz 2018. joj je donio veliku popularnost na Balkanu.

Uticaj na muzičku scenu

Senidah nastavlja da impresionira publiku svojim talentom i neobičnim odabirom outfits. Uz njenu inovativnost u muzici, ovaj stilski izraz svakako doprinosi njenoj popularnosti.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -