Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeSportOstali sportoviKrnić ponovo najbolji na Bentbaša Cliff Divingu

Krnić ponovo najbolji na Bentbaša Cliff Divingu

Na nedavno održanom “Bentbaša Cliff Divingu”, najbolji skakač ponovo je postao Krnić. Ovim uspjehom, on je odbranio svoju titulu najboljeg skakača na ovom popularnom takmičenju. Njegov glavni rival, Igor Arsenić iz Banje Luke, ponovo je zauzeo drugo mjesto.

Mali korak do pobjede

Arsenić je, kao i prethodne godine, pokazao svoj talent i iskustvo, ali nije uspio nadmašiti Krnića. Trećeplasirani na takmičenju bio je Elvir Kovačević iz Konjica. Ova natjecanja okupila su 25 skakača iz BiH, regije i inostranstva, koji su se natjecali sa visine od 19 metara.

Uzbudljivo ljeto na Bentbaši

Posjetitelji su mogli uživati u spektakularnim skokovima s poznate lokacije. Ove godine, “Bentbaša Cliff Diving” bio je uključen u novi projekt “Bentbaša Summer Fest”. Festival se održao na dvije lokacije – Bentbaši i Darivi.

Raznovrsni program festivala

Tokom festivala, posjetitelji su mogli uživati u različitim sadržajima. Uz skokove, održane su panel konferencije, muzički nastupi, umjetnički performansi i edukativne radionice za djecu i odrasle.

Podrška institucija

“Bentbaša Summer Fest” dobio je podršku brojnih institucija, uključujući Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo, Grad Sarajevo i Olimpijski komitet BiH. Ovaj događaj pružio je priliku za okupljanje zajednice i predstavljanje talenta lokalnih skakača.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -