Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeSportOstali sportoviTragičan Kraj: Olimpijska Pobjednica Carolina Marin Povrijedila Koljeno u Polufinalu

Tragičan Kraj: Olimpijska Pobjednica Carolina Marin Povrijedila Koljeno u Polufinalu

Na španskom tenisu zabilježen je težak trenutak. Olimpijska pobjednica iz Rio de Janeira, Carolina Marin, imala je nesreću tijekom polufinala. U prvom setu protiv protivnice He, Marin je vodila sa 21:14, a u drugom setu postigla rezultat 10:7. Nažalost, tada se dogodila ozbiljna povreda.

Tragična Povreda koja je Šokirala Svi

Carolina se, plačući, srušila na tlo. Medicinska ekipa je brzo reagirala i pružila pomoć. Međutim, Marin nije mogla nastaviti borbu i bila je primorana predati meč. Ovaj trenutak je njegovatelje, novinare i pratitelje sporta ostavio bez riječi.

Reakcije i Podrška za Marin

Na društvenim mrežama mnogi su izrazili suosjećanje prema Marinu. Također, Juan Clavijo je istaknuo koliko je teško bilo svima prisutnima. “Carolina Marín nije zaslužila ovakav ishod,” napisao je.

Rezultati Ostalih Mečeva

U prvom ženskom polufinalu, An je savladala Indonežanku Gregoriju Marisku Tunjung s rezultatom 2:1. U finalu muške konkurencije susreću se Tajlanđanin Kunlavut Vitidsarn i branitelj naslova, Danac Viktor Axelsen. Vitidsarn je ostvario pobjedu protiv Malezijca Zii Jie Leeja, dok je Axelsen savladao Indijca Lakshyu Senu.

Ovaj tragičan događaj ostavlja trag u svijetu sporta. Carolina Marin, poznata po svojoj izdržljivosti i talentu, ostavlja za sobom neizbrisiv pečat.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -