Petak, 20 Septembra, 2024
HomeShowbizzLuna Đogani proslavila deset mjeseci svoje kćerke Lane

Luna Đogani proslavila deset mjeseci svoje kćerke Lane

Luna Đogani i Marko Miljković ponosni su roditelji dvije djevojčice, Mie i Lane. Danas, Luna se oglasila putem društvenih mreža i podijelila radosnu vijest. Naime, njihova mlađa kćerka, Lana, napunila je deset mjeseci.

Poseban trenutak za mladu porodicu

Tim povodom, Luna je objavila emotivnu poruku. U svom postu je napisala: “Moja beba danas ima 10 mjeseci” uz emotikon smajlija sa suzama radosnicama. Ova predivna vijest izazvala je oduševljenje kod njihovih pratioca.

Briga i ljubav između sestara

Nakon Laneinog rođenja, Luna se suočila sa strahom od toga kako će njena starija kćerka Mia prihvatiti bebu. U tom trenutku, Luna je priznala: “Strahovala sam na reakciju Mie na bebu Lanu.” Međutim, Luna je nakon prvog susreta sestre osjetila mir i spokoj.

Ljubav koja jača porodicu

U nastavku, Luna je dodala: “Mia ne da će biti najbolja sestra na svijetu nego će mami i tati sve da pomaže.” Ovaj iskren i emotivan iskaz potvrđuje koliko je ljubav između sestara snažna. Luna je na kraju istakla kako je odlučila donijeti najbolju moguću odluku, dajući Miji najboljeg prijatelja do kraja života.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -