Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzMarija Šerifović dijeli saznanja o surogat majčinstvu i trenutke s sinom

Marija Šerifović dijeli saznanja o surogat majčinstvu i trenutke s sinom

Marija Šerifović, popularna srbijanska pjevačica, postala je majka prošle godine. Iako nikada nije voljela govoriti o svom privatnom životu, sada dijeli trenutke sa svojim sinom na društvenim mrežama. Ipak, lice dječaka nikada nije prikazala, već uvijek koristi emotikon prilikom objavljivanja fotografija.

Emotivni trenuci s sinom

Nedavno je Marija podijelila fotografiju iz kreveta, pokazujući kako provode vrijeme zajedno nakon buđenja. Taj prizor dotaknuo je mnoge njene pratitelje. Marija je sina dobila uz pomoć surogat majke, dok je surogat majčinstvo u Srbiji zabranjeno, te javnost često nema jasnu predstavu o toj temi.

Otvorena diskusija o surogat majčinstvu

Marija je nedavno gostovala u emisiji gdje je otvoreno govorila o surogat majčinstvu. U SAD-u je od 2014. godine, ali je istakla da se tema tada nije dovoljno eksponirala. U svom jedinom intervjuu, naglasila je kako je nakon neuspjelih pokušaja donijela odluku o ovom rješenju.

Marijina kritika društvenih predrasuda

Šerifović je izrazila zabrinutost zbog negativnog stava ljudi na Balkanu prema surogat majčinstvu. Opisala je proces kao nešto što zahtijeva brojne dokumente i pažnju, te naglasila kako su njena iskustva daleko od robovlasničkih odnosa. “Moja surogat majka je imala svakodnevnu njegu,” rekla je.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -