Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzSandra Afrika otkrila skrivene tajne veze sa Vladimirom Volkovim

Sandra Afrika otkrila skrivene tajne veze sa Vladimirom Volkovim

Pjevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, konačno je progovorila o svojoj vezi sa bivšim fudbalerom Vladimirom Volkovim. Nakon dugog šutnje, Sandra je otkrila mnoge detalje iz svog privatnog života koji su do sada bili skriveni.

Iznenađujuće otkriće u vezi s Ivanom Nikolić

Jedna od najšokantnijih informacija jeste da je Sandra u Volkova stanu zatekla golu Ivanu Nikolić. Kako je izjavila, ovaj incident je izazvao ljutnju kod njezinog bivšeg partnera. “Zamjera on meni dosta stvari, ali to ćemo nekom drugom prilikom,” rekla je Sandra, ističući važnost otvorenosti o svom životu.

Kraj veze i pomirenje

Pjevačica priznaje da je stavila tačku na svoju vezu s Volkovim. “Nismo se pomirili. Sretnemo se nekada, ali sada je definitvno gotovo,” izjavila je. Sandra se osjeća sretnom što je konačno otkrila dio svog života javnosti, iako priznaje da je bila oprezna s dijeljenjem privatnosti.

O odnosima sa Ivanom i planovima u budućnosti

Sandra otkriva da nikad nije imala direktnu komunikaciju s Ivanom Nikolić, ali su se sretale na raznim događanjima. “Nemam problem ni sa kim,” ističe Sandra. Također, nezadovoljna je spekulacijama u medijima koje su povezivale njen hit “Drugarice spavajte sa njim” sa njenim bivšim vezama.

Luksuzni život i saradnje

Pjevačica je, osim toga, otkrila da luksuzna jahta na kojoj provodi vrijeme zapravo pripada njenom menadžeru, Mikiši. Istakla je kako nema vremena za odmor zbog stalnih nastupa.

Sandra Afrika se očigledno suočava s izazovima, ali ostaje odlučna u održavanju pozitivnog stava i odnosa.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -