Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzAdele Stvara Viralni Trenutak Tokom Koncerta u Minhenu

Adele Stvara Viralni Trenutak Tokom Koncerta u Minhenu

Adele, poznata britanska pjevačica, još jednom je oduševila publiku tokom svojih nastupa. Ovaj mjesec, ona će dva puta sedmično nastupati u Minhenu, a na njenom prvom koncertu dogodila se neobična situacija koja je brzo postala viralna. Tokom koncerta, Adele je odlučila da uzme pauzu kako bi uživala u finalu utrke na 100 metara za žene na Olimpijadi koja se održava u Parizu.

Viralni Moment na Koncertu

Na velikom ekranu na bini pušten je prijenos utrke, a pjevačica je sa zadovoljstvom gledala događaj. “Samo Adele ovo može”, komentarisao je jedan od korisnika na Twitteru, dijeleći snimak ovog neobičnog trenutka. U trenutku kada je Adele odlučila da podijeli svoju strast prema sportu s publikom, oduševila je prisutne i na društvenim mrežama.

Podrška Takmičarkama

Iako su mnogi pozdravili njen potez, neki su ostali zbunjeni pitanjem za koga je pjevačica bodrila. S obzirom na to da je na Olimpijadi predstavljena Velika Britanija, bilo je zanimljivo vidjeti da je Adele navijala za takmičarku iz SAD-a. Ovaj incident je samo još jedan dokaz njene jedinstvene ličnosti i sposobnosti da poveže publiku sa trenutkom.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -