Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzAnđelina Džoli optužila Breda Pita za pokušaj prikrivanja zlostavljanja

Anđelina Džoli optužila Breda Pita za pokušaj prikrivanja zlostavljanja

Slavna glumica Anđelina Džoli iznijela je ozbiljne optužbe protiv svog bivšeg supruga Breda Pita. U najnovijim sudskim dokumentima, ona tvrdi da je Bred pokušao natjerati je da potpiše ugovor o tajnosti podataka. Prema njenim riječima, taj dokument bio je namijenjen prikrivanju njegovog zlostavljanja.

Polemika oko vinarije Chateau Miraval

Anđelina i Bred već duže vrijeme vode pravne bitke oko francuske vinarije Chateau Miraval. Džoli je prodala svoj udio 2022. godine, a Bred je tužio jer smatra da je time prekršila sporazum. Njeni advokati ističu da nije imala namjeru povrijediti Breda, već da je njen potez bio odgovor na tešku situaciju oko starateljstva.

Kritike na Bredove postupke

U dokumentima se navodi da je Bred odbio platiti Anđelininu naknadu osam i po miliona dolara, osim ako ne potpiše ugovor o tajnosti. Taj sporazum je zamišljen tako da je prisili da šuti o zlostavljanju.

Dugi proces razvoda i starateljstva

Par je započeo vezu nakon snimanja filma “Gospodin i gospođa Smith” 2005. godine, a vjenčali su se 2014. godine. Anđelina je zatražila razvod 2016. godine, a proces je okončan 2019., uz kontinuiranu pravnu borbu oko starateljstva nad djecom.

Briga za sina Paksa

Nedavno se događaj dodao još jednu dimenziju njihovoj situaciji. Njihov sin Paks Džoli-Pit doživio je nesreću na električnom biciklu. Bred se osjećao bespomoćno jer nije mogao posjetiti sina ili stupiti u kontakt s njim usljed hladnoće djece prema njegovim pozivima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -