Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeVijestiSvijetSkandal oko Daglasa Emhofa: Suprug Kamale Haris na udaru zbog afere

Skandal oko Daglasa Emhofa: Suprug Kamale Haris na udaru zbog afere

Suprug potpredsjednice Kamale Haris, Daglas Emhof, našao se na meti javnosti nakon što su mediji objavili da je varao svoju prvu suprugu. Kako piše Daily Mail, Emhof je navodno priznao aferu koja je uzrokovala njegov razvod.

Priznanje i posljedice

Prema informacijama iz CNN-a, Emhof je rekao: “Izašli smo jači. Moja prva žena Kerstin i ja smo preuzeli odgovornost.” Njihov brak završio je 2009. godine, nakon što je Kerstin saznala za njegovu nevjeru.

Afere i ne potvrđene navode

Izvori tvrde da je Emhof bio u vezi s plavom dadiljom, Najen Nejlor, koja je učila njegovu djecu. Navodno je Nejlor čak i zatrudnila. Kada su novinari zakucali na njena vrata, ona nije željela komentarisati situaciju, rekavši da je “veoma zaprepaštena”.

Reakcija Aktera i prijatelja

Bliski prijatelji su potvrdili da nije zadržala dijete. Međutim, na društvenim mrežama pojavili su se snimci misteriozne djevojčice rođene 2009. godine. Stejsi Bruks, koja je također bila uključena, nije negirala afere, ali je rekla da neće komentarisati bez Nejlorine dozvole.

Osnovne informacije o Daglasu Emhofu

Daglas Emhof, advokat i ključna figura u kampanji Džoa Bajdena, rođen je u Bruklinu. Svoja najznačajnija poznanstva stekao je u Kaliforniji, gdje je upoznao Kamalu Haris putem zajedničkih prijatelja.

Skandal oko Emhofa stvara dodatne pritiske na Kamalu Haris, dok se čelni ljudi njene administracije hvataju za sve informacije koje bi mogle znatno uticati na njihovu reputaciju.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -