Petak, 20 Septembra, 2024
HomeShowbizzKraj braka Tonija Bijelića i Dragane Mirković: Pjevačica otvoreno o teškom periodu

Kraj braka Tonija Bijelića i Dragane Mirković: Pjevačica otvoreno o teškom periodu

Brak poznatog para, Tonija Bijelića i Dragane Mirković, trajao je impresivnih 24 godine. Ipak, nakon dugog razmišljanja, par je odlučio okončati svoj brak. Iako su već tri godine razdvojeni, pjevačica je sada otvoreno progovorila o teškom periodu svog života.

Život nakon razvoda

Uprkos izazovima, Dragana Mirković ostaje snažna. Njihova djeca, sin Marko i kćerka Manuela, ostala su s majkom u Austriji. Pjevačica je nedavno izjavila kako je posljednjih nekoliko godina bilo jako teško za nju.

Dragana na društvenim mrežama

Aktivnost na društvenim mrežama dodatno je privukla pažnju. U jednom od svojih postova, Dragana je podijelila emotivnu poruku. O toj situaciji je rekla: “Imala sam jedan težak period u životu i to je bilo skoro. Znam da imam koncert, u sobi sam, sjedim i plačem, obrišem suze, izađem na binu i uradim koncert.”

Poruka o hrabrosti

Pjevačica je naglasila važnost borbe i hrabrosti: “Zapamti, kada ti je najteže, tada budi hrabra i bori se. Probudi u sebi inat i vjeruj da ćeš pobijediti.” Ova inspirativna izjava odražava njenu snagu i otpornost.

Nakon što je iznijela svoje misli, Dragana Mirković je obrisala post s društvenih mreža, no njene riječi ostaju s mnogima koji prolaze kroz slične izazove.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -