Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzNeprikosnovena sudbina Stiva Karela: Kako je odbijanje Odenkirka promijenilo "The Office"

Neprikosnovena sudbina Stiva Karela: Kako je odbijanje Odenkirka promijenilo “The Office”

Serija „The Office“ od 2005. do 2013. godine osvojila je srca miliona gledalaca. Ova kultna komedija pružila je brojne urnebesne trenutke, zahvaljujući liku Majkla Skota, kojeg igra Stiv Karel.

Ispovijest Boba Odenkirka

Nedavno su isplivale zanimljive informacije o audicijama za ovu seriju. Pre nego što je uloga Majkla Skota dodijeljena Stivu Karelu, prvotno je ponuđena trojici glumaca. To su bili Filip Simor Hofman, Pol Đamati i Bob Odenkirku. Međutim, Hofman i Đamati su odbili ulogu, dok Odenkirk nije uspio impresionirati producente.

Odenkirkova ozbiljnost kao prepreka

Odenkirk, poznat kao zvijezda serije „Better Call Saul“, otkrio je u podcastu “Office Ladies” da je njegova ozbiljnost bila razlog za gubitak uloge. „Na neki čudan način, prilično sam ozbiljan za osobu koja se bavi komedijom“, rekao je Odenkirk. To je, prema njemu, jedan od razloga zašto je Karel odabran.

Uloga u devetoj sezoni

Iako nije dobio glavnu ulogu, Odenkirk je imao gostujuću ulogu u devetoj sezoni „The Office“. U epizodi „Moving On“ igrao je šefa iz agencije za prodaju nekretnina, kojemu je karakterna osobina slična Majklu Skotu.

Na kraju, Odenkirk priznaje da suočavanje s ozbiljnošću dodatno pomaže u njegovim dramskim ulogama. S obzirom na to, Karel ostaje neupitan u ovoj kultnoj ulozi.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -