Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeNajnovijeLjetna škola njemačkog jezika u Beču privlači mlade iz regije

Ljetna škola njemačkog jezika u Beču privlači mlade iz regije

Ljetna škola njemačkog jezika, koju organizira HKD Napredak – Glavna podružnica Beč, započela je 28. srpnja i traje do 9. kolovoza. Ove godine, program je bogatiji nego ikada. Dvadesetak srednjoškolaca i studenata iz Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske prisustvuje nastavi.

Program i struktura nastave

Tečaj njemačkog jezika nije samo običan ljetni program. On uključuje aktivno sudjelovanje mladih ljudi, a nastava traje četiri sata dnevno. Učenici su podijeljeni u dvije skupine prema predznanju jezika. Najbolji bečki profesori, predvođeni Thomasom Bauerom, pružaju kvalitetno mentorstvo.

Iskustveno učenje u Beču

Učenje njemačkog jezika u njegovom izvornom okruženju omogućava polaznicima da brzo savladaju jezik. Iskustveno učenje pokazuje se kao najučinkovitija metoda za stjecanje dugotrajnog znanja. Osim nastave, sudionici će imati priliku upoznati bečke običaje, kulturu, umjetnost i gastronomiju.

Smještaj i aktivnosti

Polaznici su smješteni u ugodnom studentskom domu blizu centra Beča, nedaleko od Zapadnog kolodvora. Obroci se poslužuju u austrijskim restoranima, a organizirani su i razgledi grada s profesionalnim turističkim vodičima. Ova jedinstvena prilika otvara nova vrata znanja i iskustava.

Zaključak

Napretkova Ljetna škola njemačkog jezika širi horizonte i pruža mladima iz regije neprocjenjivo iskustvo. Program ne samo da pomiče granice, već i otvara poglede na svijet izvan poznatoga.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -