Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzLjetna inspiracija: Tamara Kalinić otkriva najbolje kupaće kostime za 2023. godinu

Ljetna inspiracija: Tamara Kalinić otkriva najbolje kupaće kostime za 2023. godinu

Ljeto je pravo vrijeme za odmor i uživanje na plaži. Popularna influenserka Tamara Kalinić na svom Instagram profilu otkrila je koje su to kupaće kostime koji će vas izdvojiti ove godine. Njene preporuke sigurno neće proći nezapaženo.

Trendovi kupaćih kostima za ljeto

Tamara Kalinić, poznata po svom sofisticiranom ukusu, podijelila je niz fotografija sa odmora. Na njima pozira u raznim modelima kupaćih kostima koji će vas inspirisati za odlazak na plažu. U moru jednostavnih kostima, ona se odlučila za kreme u više boja.

Kupaći kostimi koji će vam zagarantovati stil

Jednodijelni kupaći kostimi su ponovno u trendu. Tamara je istaknula jedan koji ima mogućnost uklanjanja cvjetnog dodatka, čime se može prilagoditi različitim prilikama. To omogućava lako prebacivanje iz plaže u večernji izlazak.

Klasični crni kupaći kostim

Za one koji vole jednostavnije komade, Tamara preporučuje crni jednodelni kupaći s cirkonima. Ovaj model, popularan već nekoliko sezona, naglašava figuru i savršeno prikriva sve nedostatke.

Gucci kao must-have

Izbor luksuzne marke ne izostaje. Tamara se odlučila za “Gucci” kupaći kostim, pokazujući da je brend i dalje omiljen. Kada birate kupaći kostim, najvažnije je da se osjećate ugodno i samouvjereno.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -