Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzNataša Bekvalac Organizovala Zabavu "Bez Povoda" za Svoju Kćerku Katju

Nataša Bekvalac Organizovala Zabavu “Bez Povoda” za Svoju Kćerku Katju

Srbijanska pjevačica Nataša Bekvalac ponovno je zablistala kao posvećena majka. Ova talentirana izvođačica odlučila je ispuniti želju svojoj mlađoj kćerki, Katji, i organizovala nezaboravnu zabavu.

Povod za Proslavu

Nataša na svom Instagramu redovno dijeli emotivne trenutke sa svojim kćerkama. Starija kćerka, Hana, nedavno je napunila sedamnaest godina, dok mlađa Katja uživa u svim čarima djetinjstva. Katja je pitala: “Mama, zašto ne bismo imale žurku i kada mi nije rođendan?” Na to je Nataša odlučila da proslavi “sve”.

Žurka na Bazen

Zabava se održala na bazenu njihove kuće, a atmosfera je bila vesela. Prisutni su se uživali u pjenušavim balončićima, zanimljivim ukrasima i prelijepoj hrani. Lica gostiju, kao i Nataše, zračila su srećom, dok su obožavatelji hvalili ovu predivnu proslavu.

Reakcije Obitelji i Prijatelja

Nakon objave fotografija, obožavatelji su se oduševili. Komentari poput “Najbolja mama” i “Genijalan odgovor djeteta” ponovo su pokazali koliko ljubavi i sreće postoji u ovoj porodici. Nataša je još jednom potvrdila da je proslava bez povoda najbolji način da se uživa u životu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -