Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzSofija Milošević donosi novi modni trend sa maske za telefon

Sofija Milošević donosi novi modni trend sa maske za telefon

Sofija Milošević, omiljena dama sa modne influens scene, ponovo je u fokusu. Ovoga puta sa inovativnim dodatkom za telefon koji je osmislila Hejli Biber. Maska za telefon dolazi s prostorom za sjaj za usne, stavljajući praktičnost u prvi plan.

Hejli Biber i njen modni hit

Hejli Biber, poznata modna ikona i osnivačica brenda Rhode, nedavno je predstavila ovaj atraktivan proizvod. Kombinacija funkcionalnosti i stila brzo je osvojila srca modnih entuzijasta.

Reakcije publike

Reakcije na ovu inovaciju su pozitivne. Modni influenseri širom sveta hvale estetski izgled i pametan dizajn ovog dodatka. Maska je postala must have za sve koji žele da upotpune svoj stil.

Sofija Milošević usvaja trend

Sofija se pohvalila “Rhode” maskom na svom Instagram storiju. Ono što dodatno privlači pažnju je to što je pozirala bez šminke. Njena autentičnost dodatno naglašava trend koji je postao popularan među poznatim damama.

Trend koji osvaja

Ovaj spoj tehnologije i mode izaziva oduševljenje ne samo na svetskoj sceni, već i kod nas. Poznate dame brzo su usvojile ovu trendy masku za telefon, čineći je neizostavnim modnim dodatkom.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -